Persoonlijk

Even voorstellen

Hoi! Ik stel me even voor. Mijn naam is Elise, ik ben super gelukkig getrouwd met Theo en ik ben mama van onze dochter Rylee. Ik hou van zingen, schrijven, lezen, koken en van lekker, uitgebreid en gezellig eten. Sinds ik moeder ben, merk ik dat ik veel dingen anders ben gaan zien. Omdat ik nu keuzes maak voor mij, maar ook voor mijn gezin. Dat voelt soms als een zware last, maar ik vind het ook mooi. Want moeder zijn, dwingt mij om te kijken naar- en te werken aan mezelf, op een zachte manier. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd in ons leven, dingen waar ik nu niet, en misschien nooit, over wil schrijven. Maar die wel hebben bepaald wie ik nu ben en waar wij nu staan in het leven, als gezin. En dat brengt mij op de reden waarom ik een blog wilde beginnen.

Door middel van dit blog hoop ik te delen en niet vergeten. Te verbinden met gelijkgezinden en ervaringen, gedachten en gebeurtenissen te laten lezen en zien, maar vooral mensen zoals ikzelf de moed te geven om het eigen gevoel te volgen en uit de comfortzone te stappen. Terwijl ik dit schrijf zit ik trouwens op de bank, met een dekentje en een kop thee; héél erg mijn comfortzone. Het is april 2021 en het sneeuwt, mijn dochter slaapt even en ik had het gevoel dat ik moest beginnen met het waar maken van mijn wensen en dromen. Dit blog is daar een deel van. Ik ga je meenemen in onze reis naar buiten, deze flat uit, dit land uit en hopelijk de crisis uit… Terwijl we meebewegen in de stroom waar we met z’n allen inzitten, zal ik delen hoe dat allemaal gaat. In mijn hoofd en in het echt. Want ik heb in de afgelopen jaren ook geleerd dat wat er zich in mijn hoofd afspeelt niet per se leidend is voor de realiteit. Vaak is het in mijn hoofd namelijk veel moeilijker en enger dan in werkelijkheid!

Dus, lees je mee en blijf je mij/ ons volgen?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie